Elektrische Traploper huren

 

 

De Domino Automatic is een elektrische traploper, ook wel trapklimmer genoemd, met een automatisch programma voor het begin en einde van de trap. De Domino Automatic traplopers komen in 2 verschillende versies. De eerste kan een maximaal gewicht aan van 400 kg en de tweede versie kan tot wel 600 kg maximaal gewicht. Hiermee worden onveilige situaties tot een minimum beperkt. Door de rupsbanden hebben de traplopers altijd grip op 2 of 3 traptreden en ‘loopt’ vloeiend naar boven of beneden. Dat in tegenstelling tot de traditionele traplopers waarbij bij elke ‘stap’ de traploper in balans gehouden moet worden.

Wij verhuren deze machine met bestuurder

De Domino Automatic traplift maakt het mogelijk om producten tot 400 kg (kleine traplift) of 600 kg (grote traplift) veilig en gemakkelijk via de trap op verdiepingsvloeren te krijgen. Ideaal voor het verplaatsen van bijvoorbeeld; brandkasten, kleine kluizen, lift motoren, elektro motoren, pompen, warmtepompen, fitness apparatuur, schakelkasten, printers, kopieermachines en vendingmachines.

Elektrische Traploper huren

Dankzij de automatische functie voor het begin en einde van elke trap kost het weinig kracht en moeite om de traploper in balans te houden. De onafhankelijke rupsbanden met dubbele elektro motor garanderen maximale manoeuvreerbaarheid, zelfs op krappe trappen. Ook dit is uniek, er bestaan immers wel meer traplopers met rupsbanden, maar deze kunnen geen bochten maken. De Domino Automatic kan dat wel… Veiliger en gemakkelijker dan ooit!